Sukematsu
Sukematsu-messen
Sukematsu-messen worden zorgvuldig met de hand vervaardigd in Japan en belichamen de beste tradities van de Japanse messenmakerij. Deze messen zijn gesmeed door bekwame ambachtslieden met behulp van aloude technieken en bieden uitzonderlijke scherpte, duurzaamheid en precisie, waardoor ze een voorkeurskeuze zijn voor zowel professionele koks als kookliefhebbers. Elk Sukematsu-mes weerspiegelt de perfecte balans tussen traditie en innovatie, met hoogwaardig staal, voortreffelijk vakmanschap en een verfijnde esthetiek. Ontworpen voor superieure prestaties en een lange levensduur, leveren Sukematsu-messen een ongeëvenaarde snijervaring.
-16%
Sukematsu Nashiji, Santoku 165 mm (universeel mes), ginsan staalSukematsu Santoku,
Dubbelzijdig geslepen en gelamineerd (Sanmai) lemmet van RVS met een kern van Japans Ginsan staal. Het lemmet is extreem dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikking, wat het slijpen op Japanse…€ 189,00 € 159,00- Sukematsu 平面 Heimen, Gyuto 240 mm (chefsmes), Aogami Super staal
Sukematsu 平面 Heimen Gyuto
Dubbelzijdig geslepen en gelamineerd (Sanmai) lemmet met een kern van Japans Aogami Super staal. Het lemmet is extreem dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikking, wat het slijpen op Japanse…€ 289,00
Japansemessen.nl
- Home
-
-
Gesorteerd op merk
- Katsushige Anryu (Ikeda)
- Babacho Kanamono
- Brieto-PRO
- Chozaburo (Wakui/Hinoura)
- Fine Craft NiNJA Kickstarter
- Fujiwara
- Fukushima
- Gihei (Sanjo)
- Hinoura
- Kagemitsu
- Kenmizaki Satomi
- Hidari-Tozo Japan
- Hinoura
- Inoguchi
- Kikuichi
- Konosuke
- Kurosaki
- Masakage
- Masutani
- Miki Hamono
- Misuzu Hamono (Miki)
- Kanetaka Hamono (Kyoto)
- Katsumoto
- Katsuyasu Kamo
- Okeya (Miki)
- Meoto
- Mitsuboshi Nagomi
- Miya-Bun
- Kosuke Muneishi (Tosa)
- Yamakawa Kogetsu (Goko Hamono)
- Kyohei Shindo (Tosa)
- Zakuri (Tosa)
- Tosa - Specials
- Takeshi Saji
- Shimomura Kougyou (Tsubame-Sanjo)
- Hinokuni (Echizen)
- Sakai Takayuki
- Shizu Hamono (Seki)
- Sukematsu
- Tadafusa
- Tadokoro Cutlery
- Takamura
- Tanaka
- Tetsuhiro (Kiryu Kogyo)
- Tomita (Nisaku)
- Toshihiro Wakui
- Tsunehisa
- Wazakura
- Yosimitu Kajiya (Junichi Ide)
- Specials (westerse stijl)
- Specials Traditioneel
- Chinese koksmessen (Chinese cleavers)
- Vichelia (Professionele kappersscharen)
-
Gesorteerd op toepassing
- Universele messen (Santoku)
- Chefsmessen (Gyuto)
- Groentemessen (Nakiri)
- Office messen (Petty)
- Vlees-/vismessen (Trancheermessen)
- Kindermessen
- Broodmessen
- Uitbeenmessen (Honesuki)
- Yanagiba/Takohiki (traditioneel)
- Deba (traditionele kliefmessen)
- Usuba (traditionele groentemessen)
- Traditionele Japanse messen (overig)
- Chinese koks- en hakmessen (Chinese Cleavers)
- Gesorteerd op staalsoort
- Gesorteerd op prijs
-
- Special editions (Custommade)
- Aanbiedingen
- Gift sets
- Cadeaubonnen
-
- Beschermhoezen
- Messentassen
- Slijpstenen en slijpstaven
- Boeken
- Messenblok en magneetstrips
- Snijplanken
-
- Zelf messen maken
-
- Zakmessen (Higonokami)
- Hobbymessen (Kiridashi)
- Tuin- en snoeimessen
- Bonsaimessen en -scharen
- Japanse zagen
- Japanse beitels
- Japanse scharen en pincetten
- Kookaccessoires (Nieuw!)
-
-
Onze slijpservice
-
- Graveerservice
-
- Informatie over messen en staalsoorten
- Informatie over verzenden, retour en garantie
-