Inoguchi
Het Concept van de “TS Madam Series”
De TS Madam Series is een gerenommeerde lijn keukenmessen, ontwikkeld door Inoguchi Cutlery Co., Ltd., een bedrijf opgericht in 1960 en gevestigd in Seki City, Japan—een regio die bekendstaat om zijn rijke traditie in messenproductie.
Door meer dan een halve eeuw ervaring in het vervaardigen van schermzwaarden over te brengen, heeft Inoguchi geavanceerde zwaardtechnologie naadloos toegepast in de TS Madam Series. Elk mes in deze serie belichaamt de precisie en duurzaamheid die kenmerkend zijn voor traditioneel Japans zwaardambacht.
Het kenmerkende zwaardlogo dat op het lemmet is gegraveerd, eert de oorsprong van het bedrijf en zijn voortdurende toewijding aan kwaliteit.
De TS Madam Series biedt diverse mesvarianten, zoals petit messen, santoku messen en nakiri groentemessen, om aan verschillende culinaire behoeften te voldoen. Deze messen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals chroom-molybdeenstaal (AUS-8) en hebben handvatten van gelaagd multiplex, wat zowel functionaliteit als esthetiek garandeert.
De serie heeft internationale erkenning verworven dankzij zijn uitzonderlijke scherpte, duurzaamheid en ergonomische ontwerp, waardoor het een favoriete keuze is voor zowel professionele chefs als thuiskoks.
Door traditionele zwaardmaaktechnieken te combineren met moderne culinaire eisen, is de TS Madam Series een bewijs van Inoguchi Cutlery Co., Ltd.’s toewijding aan uitmuntendheid en innovatie in de wereld van messen.
Japansemessen.nl
- Home
-
-
Gesorteerd op merk
- Katsushige Anryu (Ikeda)
- Babacho Kanamono
- Brieto-PRO
- Chozaburo (Wakui/Hinoura)
- Fine Craft NiNJA Kickstarter
- Fujiwara
- Fukushima
- Gihei (Sanjo)
- Hinoura
- Kagemitsu
- Kenmizaki Satomi
- Hinoura
- Kikuichi
- Konosuke
- Kurosaki
- Masakage
- Masutani
- Miki Hamono
- Misuzu Hamono (Miki)
- Kanetaka Hamono (Kyoto)
- Katsumoto
- Katsuyasu Kamo
- Okeya (Miki)
- Meoto
- Kosuke Muneishi (Tosa)
- Kyohei Shindo (Tosa)
- Tosa - Specials
- Takeshi Saji
- Shimomura Kougyou (Tsubame-Sanjo)
- Hinokuni (Echizen)
- Sakai Takayuki
- Shizu Hamono (Seki)
- Tadafusa
- Tadokoro Hamono
- Takamura
- Tanaka
- Tomita (Nisaku)
- Toshihiro Wakui
- Tsunehisa
- Wazakura
- Yosimitu Kajiya (Junichi Ide)
- Specials (westerse stijl)
- Specials Traditioneel
- Chinese koksmessen (Chinese cleavers)
- Vichelia (Professionele kappersscharen)
- Inoguchi
-
Gesorteerd op toepassing
- Universele messen (Santoku)
- Chefsmessen (Gyuto)
- Groentemessen (Nakiri)
- Office messen (Petty)
- Vlees-/vismessen (Trancheermessen)
- Kindermessen
- Broodmessen
- Uitbeenmessen (Honesuki)
- Yanagiba/Takohiki (traditioneel)
- Deba (traditionele kliefmessen)
- Usuba (traditionele groentemessen)
- Traditionele Japanse messen (overig)
- Chinese koks- en hakmessen (Chinese Cleavers)
- Gesorteerd op staalsoort
- Gesorteerd op prijs
-
- Special editions (Custommade)
- Black Friday kortingen!
- Gift sets
- Cadeaubonnen
-
- Beschermhoezen
- Messentassen
- Slijpstenen en slijpstaven
- Boeken
- Messenblok en magneetstrips
- Snijplanken
-
- Zelf messen maken
-
- Zakmessen (Higonokami)
- Hobbymessen (Kiridashi)
- Tuin- en snoeimessen
- Bonsaimessen en -scharen
- Japanse zagen
- Japanse beitels
- Japanse scharen en pincetten
- Kookaccessoires (Nieuw!)
-
-
Onze slijpservice
-
- Graveerservice
-
- Informatie over messen en staalsoorten
- Informatie over verzenden, retour en garantie
-