Misuzu Hamono (Miki)
Yamato Miyawaki is een smid met een kleine werkplaats in de buitenwijken van Miki.
Hij werd begin jaren negentig een professionele messenmaker en decennia later traint hij nog steeds regelmatig met ambachtslieden in Osaka. Hij blijft hij zijn vaardigheden perfectioneren om zo het best mogelijke mes te maken. Zijn kennis en vaardigheden zijn onberispelijk.
Omdat de productie van messen allemaal met de hand gebeurt, is de productie zeer beperkt. Hij werkt alleen en hoopt een jonge messenmaker op te leiden om de kunst en kennis voort te zetten.
-7%
Misuzu Hamono (Yamato Miyawaki) VG-10 Nakiri (groentemes), 170 mmMisuzu Hamono Nakiri 17 cm,
Dit Japanse nakirimes (tweezijdig groentemes) heeft een kern van Japans VG-10 roestvrij koolstofstaal met een Sanmai beschermlaag. Dit dubbelzijdig geslepen mes is volledig handgemaakt door meester…€ 139,00 € 129,00- Misuzu Hamono (Yamato Miyawaki) VG-10 Pankiri (broodmes), 240 mm
Misuzu Hamono Pankiri 24 cm,
Dit Japanse broodmes (tweezijdig geslepen mes met kartels) heeft een kern van Japans VG-10 roestvrij koolstofstaal met een Sanmai beschermlaag. Dit dubbelzijdig geslepen mes is volledig handgemaakt…€ 169,00
Japansemessen.nl
- Home
-
-
Gesorteerd op merk
- Katsushige Anryu (Ikeda)
- Babacho Kanamono
- Brieto-PRO
- Chozaburo (Wakui/Hinoura)
- Fine Craft NiNJA Kickstarter
- Fujiwara
- Fukushima
- Gihei (Sanjo)
- Hinoura
- Kagemitsu
- Kenmizaki Satomi
- Hinoura
- Inoguchi
- Kikuichi
- Konosuke
- Kurosaki
- Masakage
- Masutani
- Miki Hamono
- Misuzu Hamono (Miki)
- Kanetaka Hamono (Kyoto)
- Katsumoto
- Katsuyasu Kamo
- Okeya (Miki)
- Meoto
- Kosuke Muneishi (Tosa)
- Kyohei Shindo (Tosa)
- Tosa - Specials
- Takeshi Saji
- Shimomura Kougyou (Tsubame-Sanjo)
- Hinokuni (Echizen)
- Sakai Takayuki
- Shizu Hamono (Seki)
- Tadafusa
- Tadokoro Hamono
- Takamura
- Tanaka
- Tomita (Nisaku)
- Toshihiro Wakui
- Tsunehisa
- Wazakura
- Yosimitu Kajiya (Junichi Ide)
- Specials (westerse stijl)
- Specials Traditioneel
- Chinese koksmessen (Chinese cleavers)
- Vichelia (Professionele kappersscharen)
-
Gesorteerd op toepassing
- Universele messen (Santoku)
- Chefsmessen (Gyuto)
- Groentemessen (Nakiri)
- Office messen (Petty)
- Vlees-/vismessen (Trancheermessen)
- Kindermessen
- Broodmessen
- Uitbeenmessen (Honesuki)
- Yanagiba/Takohiki (traditioneel)
- Deba (traditionele kliefmessen)
- Usuba (traditionele groentemessen)
- Traditionele Japanse messen (overig)
- Chinese koks- en hakmessen (Chinese Cleavers)
- Gesorteerd op staalsoort
- Gesorteerd op prijs
-
- Special editions (Custommade)
- Kerst kortingen!
- Gift sets
- Cadeaubonnen
-
- Beschermhoezen
- Messentassen
- Slijpstenen en slijpstaven
- Boeken
- Messenblok en magneetstrips
- Snijplanken
-
- Zelf messen maken
-
- Zakmessen (Higonokami)
- Hobbymessen (Kiridashi)
- Tuin- en snoeimessen
- Bonsaimessen en -scharen
- Japanse zagen
- Japanse beitels
- Japanse scharen en pincetten
- Kookaccessoires (Nieuw!)
-
-
Onze slijpservice
-
- Graveerservice
-
- Informatie over messen en staalsoorten
- Informatie over verzenden, retour en garantie
-