Ginsan/Gingami
Gingami nr. 3 roestvrij staal
Gingami No.3 (Hitachi Metals Ltd.) is een zeer fijnkorrelig roestvrij staal dat een randscherpte en randbehoud kan bereiken die vergelijkbaar is met sommige Traditionele high carbon staalsoorten
Het is erg populair bij zowel professionals als thuiskoks en er wordt algemeen aangenomen dat het iets gemakkelijker te slijpen is dan VG-10.
C 0,95-1,10 % | Cr 13,0-14,5%
-17%
Kagemitsu 立山 Tateyama Nashiji, Kiritsuke Gyuto 210 mm (chefsmes), ginsan staalKagemitsu Tateyama Kiritsuke Gyuto
Dubbelzijdig geslepen en gelamineerd (Sanmai) lemmet van RVS met een kern van Japans Ginsan staal. Het lemmet is extreem dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikking, wat het slijpen op…€ 229,00 € 189,00-17%
Kagemitsu 立山 Tateyama Nashiji, Gyuto 240 mm (chefsmes), ginsan staalKagemitsu Tateyama Gyuto
Dubbelzijdig geslepen en gelamineerd (Sanmai) lemmet van RVS met een kern van Japans Ginsan staal. Het lemmet is extreem dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikking, wat het slijpen op Japanse…€ 239,00 € 199,00-26%
Tadokoro Kiritsuke Gyuto (chefsmes), 210 mm (Custommade)Tadokoro Gyuto
Dubbelzijdig geslepen lemmet met een kern van speciaal Yasuki Blue-3 staal (Aogami) met 2 lagen niet-roestvrij staal. Dit mes is met de hand gesmeed door een van de meestersmeden in Sakai, het mes is geslepen en…€ 675,00 € 499,00Nieuw!
Shigeki Tanaka Majiro broodmes/slicer (trancheermes), 240 mmShigeki Tanaka Majiro broodmes,
Dit stevige Japanse broodmes/trancheermes heeft een kern van Japans Ginsan (roestvast) carbonstaal met sanmai buitenlaag. Dit dubbelzijdig geslepen mes is volledig met de hand gesmeed door een van…€ 339,00 € 269,00-19%
Shigeki Tanaka Majiro broodmes/slicer (trancheermes), 270 mmShigeki Tanaka Majiro broodmes,
Dit zeer lichte Japanse broodmes/snijmes heeft een kern van Japans Ginsan (roestvrij) koolstofstaal met een sanmai buitenlaag. Dit dubbelzijdig geslepen mes is volledig met de hand gesmeed door een…€ 359,00 € 289,00