251-300 euro
Nieuw!
Shigeki Tanaka Majiro broodmes/slicer (trancheermes), 240 mmShigeki Tanaka Majiro broodmes,
Dit stevige Japanse broodmes/trancheermes heeft een kern van Japans Ginsan (roestvast) carbonstaal met sanmai buitenlaag. Dit dubbelzijdig geslepen mes is volledig met de hand gesmeed door een van…€ 339,00 € 269,00-15%
Chozaburo x Wakui Kuroichi Hammered Santoku (universeel mes), 165 mmChozaburo x Wakui santoku, 165 mm,
Handgeslagen lemmet van niet-roestvast staal met kern van extreem hard Japans Shirogami #2 White staal. Dit mes is volledig met de hand gesmeed doorToshihiro Wakui-san. Het lemmet is dun en…€ 329,00 € 279,00-7%
Fujiwara san Nashiji Gyuto (chefsmes), 210 mmFujiwara san Nashiji Gyuto,
Handgeslagen lemmet van roestvast staal met kern van extreem hard Japans Shirogami #1 White staal. Dit mes is volledig met de hand gesmeed door Teruyasu Fujiwara en is uniek in zijn soort, het lemmet…€ 299,00 € 279,00Aogami staal
Kagemitsu Atsui Sakimaru/Takohiki (vismes/sashimimes), Aogami, 300 mmOsafune Kagemitsu 厚い Atsui Aogami Sakimaru Takohiki,
Dubbelzijdig geslepen en gelamineerd (Sanmai) lemmet met een kern van het zeer speciale Japanse Aogami #1 (Blue paper) staal. Het lemmet is stevig en mooi lang en handmatig…€ 329,00 € 279,00New!
Kagemitsu Kitadake, Gyuto (chefsmes), Shirogami #1 staal, 210 mm -kersenhout-Kagemitsu 北岳 Kitadake Gyuto,
Dit Japanse chefsmes heeft een kern van Japans Shirogami #1. Deze niet roestbestendige staaldsoort behoort tot de meest zuivere staalsoorten die er te krijgen zijn en zijn daardoor extreem scherp…€ 369,00 € 279,00-17%
Chozaburo x Hinoura Kuroichi Nakiri (groentemes), 165 mmChozaburo x Hinoura Nakiri,
Handgeslagen lemmet van niet-roestvast staal met kern van extreem hard Japans Shirogami #2 White staal. Dit mes is volledig met de hand gesmeed door Mutsumi-san (de zoon vanTsukasa Hinoura (1956)) .…€ 349,00 € 289,00-17%
Chozaburo x Hinoura Kuroichi Santoku (universeel mes), 165 mmChozaburo x Hinoura santoku, 165 mm,
Handgeslagen lemmet van niet-roestvast staal met kern van extreem hard Japans Shirogami #2 White staal. Dit mes is volledig met de hand gesmeed door Mutsumi-san (de zoon vanTsukasa Hinoura…€ 349,00 € 289,00-15%
Chozaburo x Wakui Kuroichi Hammered Nakiri (groentemes), 165 mmChozaburo x Wakui Nakiri, 165 mm,
Handgesmeed lemmet van niet-roestvast staal met kern van extreem hard Japans Shirogami #2 White staal. Dit mes is volledig met de hand gesmeed doorToshihiro Wakui-san. Het lemmet is dun en…€ 339,00 € 289,00-19%
Shigeki Tanaka Majiro broodmes/slicer (trancheermes), 270 mmShigeki Tanaka Majiro broodmes,
Dit zeer lichte Japanse broodmes/snijmes heeft een kern van Japans Ginsan (roestvrij) koolstofstaal met een sanmai buitenlaag. Dit dubbelzijdig geslepen mes is volledig met de hand gesmeed door een…€ 359,00 € 289,00- Sukematsu 平面 Heimen, Gyuto 240 mm (chefsmes), Aogami Super staal
Sukematsu 平面 Heimen Gyuto
Dubbelzijdig geslepen en gelamineerd (Sanmai) lemmet met een kern van Japans Aogami Super staal. Het lemmet is extreem dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikking, wat het slijpen op Japanse…€ 289,00 -14%
Kamo VG-10 Suminagashi Sujihiki (vismes/trancheermes), 270 mmKamo VG-10 Suminagashi Sujihiki, 270mm
Dit Japanse sashimimes heeft een kern van Japans VG-10 roestvast staal met een zachtere RVS stalen beschermlaag aan de buitenzijde met een fraai damascuspatroon. Deze manier van smeden heet…€ 349,00 € 299,00Gift set
Katsumoto 間ノ岳 Ainodake AUS-8, set van 3 messen.Katsumoto Ainodake-serie set van petty, nakiri en Kiritsuke-gyuto
Dubbelzijdig geslepen en gelamineerd (Sanmai) lemmet van roestvast staal met een kern van het Japanse AUS-8 staal. Het lemmet is extreem dun en handmatig geslepen…€ 419,00 € 299,00- Mitsuboshi Nagomi Professioneel Santoku (Universeel mes), 180 mm -Zwart pakkahouten handvat
Mitsuboshi Nagomi Professional Santoku,
Dit Japanse universele mes is ontwikkeld voor professioneel gebruik en is gemaakt van speciaal Japans roestbestendig staal. Het dubbelzijdig geslepen lemmet is zeer dun en handmatig…€ 299,00 - Mitsuboshi Nagomi Professioneel Sujihiki (trancheermes), 240 mm zwart pakkahout handvat
Mitsuboshi Nagomi Professional Sujihiki,
Dit Japanse trancheermes is ontwikkeld voor professioneel gebruik en is gemaakt van speciaal Japans roestbestendig staal. Het dubbelzijdig geslepen lemmet is zeer dun en handmatig geslepen…€ 299,00 - Anryu Aokami Super Tsuchime Kuroichi Sujihiki (sushi/trancheermes), 270 mm
Anryu Aokami Super Tsuchime Sujihiki 27 cm,
Dit Japanse sushimes heeft een kern van Japans Aogami Super koolstofstaal met een zachtere koolstofstalen beschermlaag aan de buitenkant met een prachtig hamerslagpatroon (Tsuchime) en…€ 319,00 -13%
Chozaburo x Wakui Kuroichi Hammered Nakiri (groentemes), 180 mmChozaburo x Wakui Nakiri, 180 mm,
Handgesmeed groentemes van niet-roestvrij staal met een kern van extreem hard Japans Shirogami #2 White-staal. Dit mes is volledig met de hand gesmeed door Toshihiro Wakui-san in zijn kleine…€ 379,00 € 329,00-10%
Chozaburo x Wakui Kuroichi Hammered Gyuto (chefsmes), 210 mmChozaburo x Wakui Gyuto, 210mm
Handgeslagen lemmet van niet-roestvast staal met kern van extreem hard Japans Shirogami #2 White staal. Dit mes is volledig met de hand gesmeed doorToshihiro Wakui-san. Het lemmet is dun en…€ 419,00 € 379,00