Ambassadeurs
Chefs zijn enthousiast over onze Japanse messen:
Chef | Foto's | Welke merken? |
Rik Keijzer (School of Sushi) | Sakai, Katsumoto | |
Herman den Blijker (The Taste, Herrie helpt, Mijn tent is Top) | MCUSTA Zanmai Hybrid Sujihiki | |
Wouter Klootwijk (Keuringsdienst van Waarde, Parool, NRC) | Tadafusa SN en S serie | |
Jeroen Klepper (Restaurant Fabricca, Bergen Nh) | Citadel | |
Tamarra van Hilten (eigenaresse) en Jaroslaw ‘Scibiorek (Chef) (Tamasushi, IJburg Amsterdam) | Masakage MCUSTA Zanmai | |
Marcell Cheng en andere chefs van Hosokawa restaurant Amsterdam | Yamawaku, Takamura, MCUSTA Zanmai, etc | |
C.H. Yau, Shabu Shabu Rotterdam (Cor Kieboomplein) Tido Hoang, Shabu Shabu Rotterdam (Everaertstraat) | MCUSTA Zanmai Miki Hamono | |
Yossi Adjedj, Sander Huizenga, Kelly Szendi, Koetjes en Kalfjes, Gustav Mahlerplein, Amsterdam | MCUSTA Zanmai | |
Bart Mispelters, Restaurant The Lake, Keerbergen, Belgie | Kitaoka, MCUSTA Zanmai | |
Nick Verweijen, Restaurant De Zwaan, Valkenswaard | MCUSTA Zanmai | |
Dirk de Koninck, Restaurant LaLuna, Antwerpen (1 Michelinster) (inmiddels gesloten) | Masamoto | |
Glenn Zenner, Okura hotel Amsterdam | Glestain, Misono |
Japansemessen.nl
- Home
-
-
Gesorteerd op merk
- Katsushige Anryu (Ikeda)
- Babacho Kanamono
- Brieto-PRO
- Chozaburo (Wakui/Hinoura)
- Fine Craft NiNJA Kickstarter
- Fujiwara
- Fukushima
- Gihei (Sanjo)
- Hinoura
- Kagemitsu
- Kenmizaki Satomi
- Hinoura
- Inoguchi
- Kikuichi
- Konosuke
- Kurosaki
- Masakage
- Masutani
- Miki Hamono
- Misuzu Hamono (Miki)
- Kanetaka Hamono (Kyoto)
- Katsumoto
- Katsuyasu Kamo
- Okeya (Miki)
- Meoto
- Kosuke Muneishi (Tosa)
- Kyohei Shindo (Tosa)
- Tosa - Specials
- Takeshi Saji
- Shimomura Kougyou (Tsubame-Sanjo)
- Hinokuni (Echizen)
- Sakai Takayuki
- Shizu Hamono (Seki)
- Tadafusa
- Tadokoro Hamono
- Takamura
- Tanaka
- Tomita (Nisaku)
- Toshihiro Wakui
- Tsunehisa
- Wazakura
- Yosimitu Kajiya (Junichi Ide)
- Specials (westerse stijl)
- Specials Traditioneel
- Chinese koksmessen (Chinese cleavers)
- Vichelia (Professionele kappersscharen)
-
Gesorteerd op toepassing
- Universele messen (Santoku)
- Chefsmessen (Gyuto)
- Groentemessen (Nakiri)
- Office messen (Petty)
- Vlees-/vismessen (Trancheermessen)
- Kindermessen
- Broodmessen
- Uitbeenmessen (Honesuki)
- Yanagiba/Takohiki (traditioneel)
- Deba (traditionele kliefmessen)
- Usuba (traditionele groentemessen)
- Traditionele Japanse messen (overig)
- Chinese koks- en hakmessen (Chinese Cleavers)
- Gesorteerd op staalsoort
- Gesorteerd op prijs
-
- Special editions (Custommade)
- Kerst kortingen!
- Gift sets
- Cadeaubonnen
-
- Beschermhoezen
- Messentassen
- Slijpstenen en slijpstaven
- Boeken
- Messenblok en magneetstrips
- Snijplanken
-
- Zelf messen maken
-
- Zakmessen (Higonokami)
- Hobbymessen (Kiridashi)
- Tuin- en snoeimessen
- Bonsaimessen en -scharen
- Japanse zagen
- Japanse beitels
- Japanse scharen en pincetten
- Kookaccessoires (Nieuw!)
-
-
Onze slijpservice
-
- Graveerservice
-
- Informatie over messen en staalsoorten
- Informatie over verzenden, retour en garantie
-