Mitsuboshi Nagomi Kaasmes, 130 mm -bruin pakkahout handvat-
Artikelnummer: 4941Mitsuboshi Nagomi Kaasmes
Het zacht gebogen smalle lemmet van het Kaasmes kan prachtig snijden van harde tot zachte kazen. Dit stijlvolle mes kan rechtop worden neergezet en elegant worden tentoongesteld zoals hieronder afgebeeld (snijplank niet inbegrepen). Dit Japanse mes is gemaakt van Japans roestbestendig staal. Het dubbelzijdig geslepen lemmet is erg dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikkingen, wat het slijpen erg gemakkelijk maakt.
Decennia van Japans vakmanschap en de beste kwaliteit materialen maken Nagomi messen een investering voor zowel thuis als op de werkplek. Nagomi messen worden vereerd door patissiers en chefs van over de hele wereld.
Dit 440C Chroom-molybdeen staal heeft een uitstekende duurzaamheid van snijkwaliteit en is gemakkelijk te onderhouden. Elk van de messen is met de hand gemaakt door vakmensen in de Mitsuboshi-fabriek, waar ze al sinds 1873 messen van hoge kwaliteit produceren.
- Lemmetlengte: 130 mm
- Totale lengte: xxx mm
- Gewicht: xxx gram
- Staalsoort: kernstaal: Japans 440C Chroom-Molybdeen Vanadium-staal (roestvrij)
- Hardheid: 58 (Rockwell C)
- Handvat: westers handvat van bruin Pakkahout en met een volledige tangconstructie
GEMAAKT IN JAPAN
De handvatten, gewaardeerd om hun duurzaamheid, waterbestendigheid, comfort en schoonheid, zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout uit Italië. Klinknagels zijn op unieke wijze verzegeld en verborgen om de tang van het lemmet onopvallend op zijn plaats te houden. In het laatste proces van het maken van onze messen wordt elk handvat met de hand gepolijst om een ongerepte en strakke afwerking te verkrijgen.
Zoals alle Japanse messen zijn de handgemaakte messen van Mitsuboshi niet vaatwasserbestendig. Reinigen en drogen na elk gebruik is de beste behandeling voor deze exclusieve producten.