Artikel 14 van 15

Mitsuboshi Nagomi Professioneel Sujihiki (trancheermes), 240 mm zwart pakkahout handvat

Artikelnummer: 5481
€ 299,00 (inclusief btw)

Mitsuboshi Nagomi Professional Sujihiki,

Dit Japanse trancheermes is ontwikkeld voor professioneel gebruik en is gemaakt van speciaal Japans roestbestendig staal. Het dubbelzijdig geslepen lemmet is zeer dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikkingen, wat het slijpen zeer eenvoudig maakt.

Decennia van Japans vakmanschap en de beste kwaliteit materialen maken Nagomi messen een investering voor zowel thuis als op de werkplek. Nagomi messen worden vereerd door patissiers en chefs van over de hele wereld.

Dit speciale chroom-molybdeen staal heeft een jaar nodig gehad om te ontwikkelen en heeft een uitstekende duurzaamheid van snijkwaliteit en is gemakkelijk te onderhouden. Elk van de messen is met de hand gemaakt door bekwame ambachtslieden in de Mitsuboshi fabriek waar ze hoogwaardige messen produceren sinds 1873.

Als een verbeterde versie van het Nagomi Japan Chef Knife, is het PROFESSIONAL Chef Knife gemaakt van een zeldzaam speciaal roestvrij staal. Het verkrijgen van dit "geheime" materiaal kostte meer dan een jaar aan ontdekking en onderzoek, en de samenstelling van het staal moet nog openbaar worden gemaakt. Michelin-koks wereldwijd hebben verklaard dat dit prachtige mes en het lemmet onberispelijk scherp, goed uitgebalanceerd en gemakkelijk te slijpen zijn.

  • Llemmetlengte: 240 mm
  • Totale lengte: xxx mm
  • Dikte: 2,2 mm
  • Gewicht: xxx gram
  • Staalsoort: Japans chroom-molybdeen-vanadiumstaal (roestvrij), CATRA ISO 8442-5:2004 testresultaten van "Uitstekende" initiële snijprestaties (ICP) en "Zeer goede" randbehoud (CER),
  • Hardheid: 60 (Rockwell C)
  • Handvat: Roestvrij staal ingelegd op gelamineerd versterkt hout (zwart) uit Spanje

GEMAAKT IN JAPAN
De handvatten, gewaardeerd om hun duurzaamheid, waterbestendigheid, comfort en schoonheid, zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout uit Spanje. Klinknagels zijn uniek verzegeld en verborgen om de tang van het lemmet onopvallend op zijn plaats te houden. In het laatste proces van het maken van onze messen wordt elk handvat met de hand gepolijst om een ​​ongerepte en strakke afwerking te verkrijgen.

Zoals alle Japanse messen zijn Mitsuboshi handgemaakte messen niet vaatwasserbestendig, schoonmaken en drogen na elk gebruik is de beste behandeling voor deze exclusieve producten.

Overzicht

Vragen? Whatsapp

 

© 2012 - 2024 Japansemessen.nl | sitemap | rss