Mitsuboshi Nagomi Professioneel Gyuto (Chefsmes), 210 mm -Zwart pakkahout handvat
Artikelnummer: 5474Decennia van Japans vakmanschap en de beste kwaliteit materialen maken Nagomi messen een investering voor zowel thuis als op de werkplek. Nagomi messen worden vereerd door patissiers en chefs van over de hele wereld.
Dit 440C chroom-molybdeen staal heeft een uitstekende duurzaamheid van snijkwaliteit en is gemakkelijk te onderhouden. Elk van de messen is handgemaakt door bekwame ambachtslieden in de Mitsuboshi fabriek waar ze sinds 1873 messen van hoge kwaliteit produceren.
- Lemmetlengte: 210 mm
- Totale lengte: xxx mm
- Gewicht: xxx gram
- Staalsoort: kernstaal: Japans 440C chroom-molybdeen-vanadium staal (roestvrij)
- Hardheid: 58 (Rockwell C)
- Handvat: westers handvat gemaakt van bruin Pakkahout en met een volledige tangconstructie
GEMAAKT IN JAPAN
Geprezen om zijn duurzaamheid, waterbestendigheid, comfort en schoonheid, de handvatten zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout afkomstig uit Italië. Klinknagels zijn uniek verzegeld en verborgen om de tang van het lemmet onopvallend op zijn plaats te houden. In het laatste proces van het maken van onze messen wordt elk handvat met de hand gepolijst om een ongerepte en strakke afwerking te verkrijgen.
Zoals alle Japanse messen zijn Mitsuboshi handgemaakte messen niet vaatwasserbestendig, schoonmaken en drogen na elk gebruik is de beste behandeling voor deze exclusieve producten.