Konosuke GS+ gyuto (chefsmes), 210 mm, los lemmet, - Geslepen -
Konosuke GS+ gyuto lemmet, 210 mm, SLD staal.
Dubbelzijdig geslepen lemmet van speciaal Japans SLD staal (gehard tot 62 HRc). Het lemmet is uitermate dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikkingen waardoor slijpen zeer gemakkelijk is. Dit mes wordt zonder handvat geleverd. U kunt zelf een passend handvat selecteren of zelf fabriceren op aanvraag hebben we ook originele Konosuke handvatten beschikbaar van Studio Khii.
Het mes is ontworpen om zowel vis, vlees als groeten te snijden en is het meest verkochte model keukenmes.
- Lemmetlengte: 210 mm
- Totale lengte: xxx mm
- Gewicht: xxx gram
- Staalsoort: Japans SLD staal (roestvast) met zachter roestvast staal aan de buitenzijde.
- Hardheid: 62 (Rockwell C)
- Handvat: geen
- Dit mes wordt zonder handvat of doos geleverd.
Bijzonderheden: Konosuke messen zijn in zeer beperkte oplage te krijgen. De messen worden steeds in kleine batches geproduceerd. Het polijsten en slijpen gebeurt door verschillende vakmensen die exclusief voor Konosuke werken. Het niveau van afwerken en slijpen is onvergelijkbaar. De messen van Konosuke behoren tot de beste messen op de wereld en zijn echte collector items.
Zoals alle Japanse messen zijn de Konosuke messen niet vaatwasmachine bestendig, na elk gebruik schoon- en droogmaken is de beste behandeling voor deze exclusieve producten.