-8%
Masakage Koishi Gyuto (chefsmes), 210 mm
Masakage Koishi Gyuto, 21 cm
Dit Japanse chefsmes heeft een kern van Japans Aogami Super carbonstaal. Dit dubbelzijdig geslepen mes is voorzien van een zwarte (Kurochi) beschermlaag en fraai hamerslag (Tsuchime) patroon dat met de hand is geslagen. Dit mes is volledig met de hand gesmeed door meestersmid Hiroshi Kato en is uniek in zijn soort. Het lemmet is zeer dun en handmatig geslepen en heeft geen verdikkingen waardoor slijpen zeer gemakkelijk is.
- Lemmetlengte: 210 mm
- Totale lengte: 360 mm
- Gewicht: 183 gram
- Staalsoort: kernstaal: Japans Aogami Super staal met 2 lagen roestvast staal met zwarte beschermlaag.
- Hardheid: 63-65 (Rockwell C)
- Handvat: octagonaal Amerikaans kersenhout en krop van zwart Pakka hout.
Zoals alle Japanse messen zijn de handgemaakte messen van Masakage niet vaatwasmachine bestendig, na elk gebruik schoon- en droogmaken is de beste behandeling voor deze exclusieve producten.